En annorlunda resa….

Jag vill slå ett slag för kommande Resanhelg som kommer att vara i Stockholm om två veckor, närmare bestämt 6-7 maj. Här har du en möjlighet att lära dig ett verktyg som verkligen gör skillnad när det handlar om att få syn på gamla mönster och ta dig ur dem, känslor som hindrar dig att gå framåt, tömma den emotionella ryggsäcken du bär på!

Jag vill verkligen slå ett slag för denna helg och bjuda in dig, det var den där helgen för snart 12 år sen som förändrade mitt liv….jag fick syn på mönster och hinder som jag aldrig någonsin hade fattat att jag hade.

Och ju mer jag jobbat med mig själv genom Resan, ju mer kontakt med mitt inre och min andlighet har jag fått.

Läs mer om helgen på www.jemthutveckling.se

Med kärlek// Britt-Marie

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *