När drömmar blir till verklighet….Vivi, Benny och Andreas dyker upp, jippi!

Jag är en sån som har många drömmar och vill gärna hitta på saker….en dröm jag haft länge är att skapa en mässa för kropp och själ i Orsa, men det har inte blivit av eftersom jag bott i Stockholm, MEN….jag flyttade till Orsa i somras så då är det ju bara att följa drömmen 😀 …och efter en dejt över ett glas vin med Vivi och hon säger “om du fixar en mässa så kommer jag” så bestämde jag….NU KÖR JAG!

Orsa Mässan – inre & yttre skönhet – 21-22 april på Orsa Hembygdsgård

Loggan är målad av Sara W Nelin, uppvuxen i Orsa http://www.tavelskojare.se och henne träffar ni såklart på mässan.

Så det var bara att kolla upp bästa lokalerna och det fick bli Orsa Hembygdsgård, och sen har det bara varit att kontakta alla som jag vill ha med…och till mässan kommer bland annat min kära vän Vivi Linde och signerar sin bok, mediet Benny Rosenqvist, från tv-programmet Det Okända kommer mediet Andreas Österlund, klädmärket DesignWerket, fler duktiga medier, healers, kroppsterapeuter, försäljning av ekologiska yogakläder, fantastiskt duktig tatuerare och konstnär….alltså det bästa av de bästa är på plats.

      

A dream comes true 😀

Gå in på länken här och gilla sidan där du kan läsa mer om de som kommer att vara där.

https://www.facebook.com/Orsa-Mässan-inre-yttre-skönhet–388108304987943/?modal=admin_todo_tour

 

Varmt välkommen

Britt-Marie

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *