Äntligen tillbaka……

Vi har nu bott i Orsa 2 år och 126 dagar……och det är något som jag inte ångrat en sekund. Jag åker ofta (mer sällan nu faktiskt) till Stockholm och tänker varje gång att oj, tänk om jag ångrar mig och vill flytta tillbaka, men det gör jag inte. Och när jag kommer in mot Orsa och ser sjön, bergen och “byn” så blir jag bara lycklig och säger ALLTID ååååå så vackert 😀Jag har också börjat (äntligen) landat i vad jag håller på med i mitt företag, jag är tyvärr en som gärna har hundra saker på gång och då känns det som om inget blir av, och så ger jag gärna min tid till andra, ger tyvärr inte så mycket inkomst men det är skoj…….så då är vänner bra som coachar, och det är vad jag har blivit av en god vän, så nu ska det bli struktur och ordning.

Foto: Insiktsportalen, kläder DesignWerket

Det som blir prio ett är såklart Jemth utveckling med huvudsyssla Resanterapi och Energimassage, mina egna kurser och Magisk torsdag, och Orsa Mässan såklart. Har även upptäckt en ny hudserie som är galet bra, så den kommer att få av min energi också. Och jo det finns fler saker faktiskt…..får se hur det går med det där att göra för mycket 😉

Vad jag också tänker bli bättre på är att här i Bloggen dela med mig av mitt liv, även fast jag bor i lilla Orsa så händer det spännande saker….tex att min fina goa vän Vivi kommer till Orsa Mässan i vår, det har jag inte berättat för någon så ni som läser här blir de första 😀

Jag & Vivi <3Tittar ut i mörkret och känner ett lugn och en stillhet som jag länge längtat efter…..kan det vara för att jag äntligen snart får klä julgranen, jag älskar julgranen, och får ett lyckorus varje gång jag tittar på den, så i år ska jag och Kalle klä den helgen innan första advent……japp så får det bli, för Kalle är med sin pappa första advent och man måste ha julgrannen framme då 😀

Min & Kalles älskade julgran

Med kärlek / Britt-Marie

4 thoughts on “Äntligen tillbaka……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *