DAGENS KORT, ORAKEL WORKSHOP DAG 2

Igår så startade vi något nytt och lite annorlunda…

Min fina vän Gunilla, som är galet kreativ, och jag har funderat en längre tid över hur vi kan lära dig att använda, och framförallt VÅGA använda orakel kort för dig själv. Vi lägger ofta på oss själva, på varandra men även på andra. Och det kan även du som är intresserad av just orakelkort göra. Som sagt det gäller bara att VÅGA.

Vi kom på den briljanta idén att dela med oss av våra kunskaper här på bloggen under april månad!

Vi gör inlägg varannan dag var, och vi använder våra favorit kortlekar.

Det är ingen kurs, utan en workshop…

Det är våra egna tolkningar som vi presenterar för att DU skall våga ta steget och använda din egen intuition! 💖

Gunilla började igår, så gå in på hennes blogginlägg här så får du läsa hennes inlägg.

Så här kommer dagens tolkning av korten, och svaren på min fråga!

Vad jag undrat över och som jag faktiskt inte dragit något kort om är hur vi ska förhålla oss till detta som pågår i vår värld just nu, allt stängs ner och det blir ekonomisk kris…….så min fråga blir alltså, Hur ska vi förhålla oss till det som händer?

Dessa kort fick jag, jag drog tre stycken. Jag använde också Orakelleken Änglasvar som Gunilla använde, och det kan ju faktiskt vara så att jag får samma kort som hon, men det blir ju en annan tolkning, den är min och korten säger inte samma sak varje gång….

Perfekt tidpunkt, det finns något djupare i detta och detta behöver hända, det måste hända och det händer nu, allt kommer bli perfekt, det jag ser i kortet är också dna-spiralen där timglaset vilar på, en ny tid är här och den förändring som kommer går ända ner på dna-nivå, den går djupare än vad vi tror, lite tid kvarstår men det är nu det händer.

Kort två – Kommunicera tydligare, wow, hela världen är i detta tillsammans, vi är en enighet och det är så det kommer fortsätta, vi behöver vara mer raka med varandra, inga lögner, ärlighet är det som kommer att vara mer tydligt, inte ärlighet från egot utan från kärlek och från hjärtat. De två delfinerna som omger hela världen står för mer lek. I Solögas bok Djurens språk så står det, Livet ska vara roligt. Min gåva till dig är att ha roligt. Du behöver ha mer kul i livet. Och ja vi behöver ha mer kul i livet, som det varit de senaste årtiondena så har vi strävat, strävat efter bra jobb, bra kropp, mycket pengar, fint hemma……mm mm.
Nu är det dags att njuta. Och moder jord vill ha mer lek på jorden.

Kort tre – Oroa dig inte, och precis så är det, Oro skapar oro, skapar oro, skapar oro, skapar ångest, depression, magsår, ja you name it. Det du känner och tror på skapar du mer av, så lägg av med oro, sluta kolla på tv-nyheterna varje timme, kolla ibland. Fokusera på din din inre glöd, din eld, ditt driv och fundera istället på vad är det du tycker om att göra, ha roligt, precis som delfinerna säger.
Mitt älskade ordspråk, För mycket av det roliga är alldeles lagom! Och precis just nu, så är det så vi ska ha det.

Vad ser du i korten? Ser du något mer? Gör gärna din egen tolkning, och när du i morgon läser Gunillas blogginlägg så prova att tolka korten innan du läser hennes, och sen gör du samma med min läggning i övermorgon och fortsätt gärna så, det blir en övning för dig.

TÄVLING!

Under april månad kan du delta i denna tävling, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *