DAGENS KORT, ORAKEL WORKSHOP DAG 4.

Ni alla har nog upplevt att ni blivit förälskad i något, tex kläder, skor, smycken mm, jag blir ofta förälskad i orakel och tarotkort, måste bara haaaa 😀 Så jag har massor av dem, en del har blivit liggandes, de var inte så roliga som jag först trodde, en del är så vackra så jag bara har dem framme som en vacker prydnad, och en del använder jag ofta.

Men den leken som jag alltid använder varje gång jag gör läggningar för andra är Osho zen tarot. Den är enkel, och den är inte bara ljus, det finns ett mörker i den också, och det behöver vi också ha och se, därför tänker jag presentera den idag, och jag tänker även presentera en trekortsläggning för er, den jag kommer presentera handlar om dåtid, nutid och framtid.

Så hur går det till?

Du drar tre kort ur din lek, jag använder alltså Osho zen tarot idag.

Kort nummer 1 handlar om Dåtid, kort nummer 2 om Nutid och kort nummer 3 om Framtid

Min fråga får bli det som händer på jorden nu….

Dåtid…det som varit
Vi har länge suttit och tittat på, som om vi inte varit med i livet, saker händer och vi har varit som apatiska, vi har bara överlevt…självklart har en del gjort saker, men det har mer varit utifrån en stress och ett måste, en del ska bara….(bli smal, bli rik, bli kär, hitta rätt jobb mm). Vi har helt enkelt inte upplevt livet!

Nutid…händer precis just nu
Något nytt och stort händer, vi enas och börjar förstå att vi måste ta hand om varandra, mitt i stormens öga så händer det, kärleken till livet, till jorden, till gemenskap, till blomstring, till glädje. Du kanske inte tror det för att du inte riktigt kan se det, men om du känner efter djupt inom dig så vet du att något stort är på gång.

Framtid….händer inom snar framtid
Upplevelsen av att det är som vanligt igen, men detta vanliga är en större närvaro och stillhet. En friare värld, en värld som vi nu vill ta hand om, på riktigt. Ett tips och råd är att redan nu känna detta inom dig, vet om att det händer som om vi redan är i framtiden.

Prova nu själv med dina favoritkort, ställ en fråga som just du vill ha svar på!

I morgon är det Gunillas dag, igen, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *