DAGENS KORT, ORAKEL WORKSHOP DAG 6

Jag fick precis en inre Resa, en Resa som handlade om vad jag själv har för strategier för att undvika vissa situationer, situationer som är skrämmande och utmanande. Vad jag såg så är jag väldigt rädd för att skapa situationer där jag tror att jag ska bli ifrågasatt för min kompetens, att jag helt enkelt inte duger, är inte tillräckligt bra….därför har jag alltid försökt att undvika att sätta mig i sådana situationer såklart, men jag har också bett om att få vägledning om vad jag ska göra och att få göra det jag älskar, därför så har jag ibland utsatt mig för det, men såklart tänkt att jag är nog rätt kass….en enda ond cirkel alltså.
Men from idag så kommer jag att utsätta mig själv för allt detta, mina egna gamla inprogrammerade beteenden är härmed utrensade från varje cell i min kropp….så nu ska jag göra mer kurser, hålla mer workshops, både online och i min Lokal……..

Varför berättar jag just detta tänker ni kanske…..jo därför att alla bär vi på saker, det är en del av vår vardag, och detta blir en uppmaning till dig att våga mer, se det som är viktigt och att våga ta i tu med det,  i dagens workshop så kommer du att få tre st kort med tolkning, men jag vill att du också läser in vad de betyder för dig, lägg till om du behöver det……

Så vilka utmaningar bär du på? Vad behöver bli synligt nu? Och om du tar tag i dem, vad öppnar upp sig för dig då?

Denna läggning blir också med Osho zen tarot <3

Vilka utmaningar bär du på?
Saker som göms i ditt medvetande vill du inte ta fram, de ligger bra där de ligger, men istället för att det är lugnt så skadar det dig mer, det känns som om du inte riktigt vet hur du ska kunna må bra/bättre, som om något dolt bara är där och dränerar dig. och det är så det är, du behöver gå in i ditt djupaste inre och lyssna på dig själv nu, vad behöver synliggöras som saboterar för dig.

Vad behöver bli synligt nu?
Begränsningen du satt på dig själv, du tillåter inte dig själv att blomma ut och vara den du verkligen är, du har murat in dig själv, hade det funnits en dörr här så hade du slängt nyckeln till låset……. Var inte så småaktig mot dig själv!
Ta ett snack med dina inre sabotörer som sitter där på din axel och talar om för dig vad du får göra och inte göra, vad du får säga och inte säga mm mm…de inre sabotörerna är du, dina föräldrar, lärare, kompisar, killar/tjejer mfl.

Om du tar tag i dem, vad öppnar upp sig för dig då?
Ja då öppnar allt upp sig för dig, ett inre lugn och stillhet och inte ett jagande. Allt du önskar kan du få, och ja det är sant, men du behöver jobba med ditt inre först.

Detta kanske var tufft att höra, men ibland så behöver vi faktiskt ta tag i den tuffa biten också, och läget just nu gör att detta syns så mycket mer. Du är underbar och du ska leva och njuta av livet.

I morgon är det Gunillas dag, igen, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek/Britt-Marie

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *