DAGENS KORT, TAROT WORKSHOP DAG 8

Idag vaknade jag med en underbar känsla av lugn, stillhet, kärlek. Som om nu når jordens känslor äntligen in i mig.
Ok, jag vaknade upp av att dörrklockan ringde, nyvaken och yr så öppnar jag dörren och där står  min son som är på väg på cykel till skolan (det har varit pappavecka), cykelns växlar krånglar så jag får skjutsa honom, jag hade kunnat känna lite stress och oj hur ska jag vakna innan jag kör honom, ja ni vet! Men det enda jag kände var lugn, stillhet, kärlek!

Nu sitter jag och tittar ut genom mitt köksfönster, det är lite grått, ser lite kallt ut, fast det är faktist +6, och jag bara njuter av livet. Jag hoppas du också kan känna att du inte behöver vara orolig och rädd, jag hoppas du får uppleva lugnet, inte bara i dig utan lugnet som hela vår jord ger oss.

Jag använder min magkänsla i mycket, ibland missar jag att lyssna och det kan gå lite snett, men det är bara en lärdom i sig.
Jag tänkte lägga upp tre kort, ni har sett många göra det på fb, där du sen ska välja ett kort, du ska känna in men magkänslan, vilket kort du verkligen dras till, när du tittar på dem, vilket är det första du tänker på, det kan gå så fort så att du nästan känner att du ändrar dig, men gör inte det, stanna kvar vid det kortet som du absolut först drogs till!

Idag använder jag en annan kortlek, den heter Angels Abundance, en fantastisk orakellek. Denna talar om vad som håller dig ifrån överflöd, så att du kan identifiera, hela och ta hand om blockeringarna.

 

 

Välj ett kort:

                                                 

Välj innan du skrollar ner…

 

 

 

 

 

 

 

Kort nr 1 – Dreams of Abundance/Drömmar av överflöd
Kortet säger ” När du sover, universum, dina änglar och ditt högre jag ger dig överflöd, svar och möjligheter. Skriv ner dina drömmar i en bok, för de ger dig värdefulla insikter som kommer at hjälpa dig att manifestera dina önskningar till verklighet. ”

Vet om att drömmar blir till verklighet, du behöver inte sträva utan släpp drömmen fri, allt är omhändertaget.

Kort nr 2 – Do the Work/Gör jobbet
Kortet säger “Det är inte tillräckligt att drömma och be, du måste också ta det positiva steget som du är gudomligt guidad att ta. Att kontinuerligt jobba på dina prioriteringar kommer att få dem att blomstra som en frodig blomsterträdgård”

Så sätt fart, sätt dina drömmar i verk, gör det du ska för att komma dit du vill, börja nu, vänta inte.

Kort nr 3 – Pay yourself first/Betala dig själv först
Kortet säger “Gör dig själv en tjänst, den viktigaste ekonomiska, genom att avsätta en del av din inkomst varje gång du får betalt. Denna kärleksfulla form av egenvård ser till att du har besparingar investerade i ditt närvarande….och i din framtid”

Tryggheten är viktig och genom att ge till dig själv så tryggar du ditt inre, du skapar känslan av Livet är bra, jag är bra, allt är bra.


Du hittar kortleken här

I morgon är det min fina vän Gunillas dag, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *