DAGENS KORT, TAROT WORKSHOP DAG 10

Hej och Glad Påsk!

Idag är det långfredag, kanske firar du påsk med vänner, familj eller ensam, hur som så tycker jag att du ska ta tillvara på dagen och göra den alldeles speciell, här i Orsa skiner solen, jag och min son Kalle har fått besök av Elsa 4 år. Det är så underbart att leka och prata om korten med barn. Min son är uppvuxen med tarotkort, det har blivit en naturlig del av hans liv, jag har ju kort överallt.
Frida lärde honom när han var 5 år, titta på korten och berätta som en saga för mamma sa hon, och jag kan säga att den sagan han berättade stämde mycket väl.

 

Har du en kortlek hemma så tycker jag att du ska dra ett kort om dagen, fråga om dagen eller om du har en specifik fråga.

 

Idag frågar jag om dagen, allmänt.
Mitt senaste fynd, The Starseed oracle. Den hittar du här.

Jag tänkte göra en solfjäder och dra ett kort men den är för ny så jag håller den i handen och drar ett kort istället…

Kortet jag fick – Big Picture Thinking

Idag spånas det ideer! Vi välkomnar allt som kommer vår väg! Idag ska du vara öppen och lyssna, när det kommer tokiga, knasiga, knäppa, konstiga, omöjliga, tråkiga, gigantiska, små, stora idéer och tips, istället för att tänka “Nej det går inte” så tänk “Ja, vilken bra idé, hur kan jag använda den”. Se hela bilden, var en visionär, och skriv ner, mycket viktigt så du inte glömmer bort.

Tack för det kortet, kan jag behöva idag. Som ensamstående och egen företagare välkomnar jag alla tips och idéer!

Elsas nalle Kramis fick också vara med.

 

Det kommer oftast en bok med varje oracellek, där du kan slå upp och läsa om korten, men jag tycker inte du ska använda den just nu, jag tycker du ska känna in och läsa av kortet själv, lyssna på det som kommer till dig. Jag läste av detta kortet själv, läste alltså inte i boken.

 

I morgon är det min fina vän Gunillas dag, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *