DAGENS KORT, TAROT WORKSHOP DAG 12!

God söndag, hoppas ni alla har kunnat njuta av påsken, även om den för många blev annorlunda i år.
Min son sa idag, oj vad skönt det är med söndagar, det är verkligen slappardag, och denna gång så får vi inte bara en söndag, vi får två söndagar på raken, slappa x 2! Så ta vara på dessa slapparsöndagar!

Just nu så sitter många hemma, vi fikar tillsammans på skype och messenger, jag själv gör processer samt läggningar över telefon eller messenger, vi får helt enkelt tänka annorlunda.
Jag brukar göra så att jag tar vart tredje kort i leken när jag gör läggning hemma, eller att kunden får säga vilket nummer den vill ha om det är ett kort, så dagens kort jag ska dra ur leken kommer att bli nr 12, eftersom det är den 12 idag.
I vanliga fall när kunden kommer till mig så får den dra kort själv ur leken.

Jag kommer att ta kort nr 12 ur kortleken Änglasvar.

 


Dagens kort säger: Ta hjälp av varandra , vi är alla i detta tillsammans och det är nu vi ska bli enade och hjälpas åt. Vi kan inte gömma oss nu, och människor vill hjälpa till, nu mer än någonsin. Så vad det än är som du står inför, öppna ditt hjärta och våga be om hjälp.

 

Denna underbara oracellek hittar du här.

I morgon är det min fina vän Gunillas dag, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *