DAGENS KORT, TAROT WORKSHOP DAG 14!

Allting blir bra tillslut, och har det inte blivit bra ännu så har det inte kommit till slutet!

Tänk vad underbart att vår jord får andas, får återhämta sig efter allt vi har gjort mot den, att djuren får andas frisk luft, att våra barn får andas frisk luft, för det är väl det vi vill….att må bra, att få allt det bästa, och jag tänker att allt vi gör mot naturen och moder jord, det får vi tillbaka, vi har inte tänkt ett dugg på vår jord, vi har bara kört på och kört över, nu är det dags att betala tillbaka, vi kan inte fortsätta som vi gör…..så låt vår moder andas och återhämta sig och när vi sen igen får vår frihet, låt hon få fortsätta att andas och leva, så som vi vill leva!

Idag tänker jag göra en läggning med The Starseed Oracle och jag tänker göra en tvåkorts läggning som heter Själsviskningar.
En underbar läggning för att lyssna på viskningarna från din själ och sen handlingen själen vill att du ska ta.

 

 

Kort ett: Själsviskningen – Vad din själ vill att du ska veta.

Du kommer att överleva detta, nya lösningar och ny början, hur mörkt det än ser ut och sett ut så är ljusare tider på ingång, kortet heter Inner Earth, och det säger ju allt, själen, ditt inre säger att allt ordnar sig!

 

 

Kort två: Grundad handling – Handlingen din själ guidar dig till att ta.

Ta hand om dig NU, ta hand om ditt hem, ta hand om din kropp, ta hand om ditt inre. Jorden läks och du läks, är du rädd, stanna i rädslan och ta hand om den, du kan inte smita i från den, i stormens öga hittar du lugnet!

 

 

Här hittar du The Starseed oracle leken. 

I morgon är det min fina vän Gunillas dag, klicka på hennes namn så kommer du till hennes sida.

GRATIS E-BOK!

Under april månad delar vi ut denna bok, för att sprida ljuset.

Alla som anmäler sig får en E-bok om självkärlek 💖

Anmäl dig genom att >> klicka HÄR

Just nu så har jag en mässa online Orsa Mässan 2020, gå gärna med i den gruppen.
Det är för att jag är tvungen att flytta Orsa mässan från 25-26 april till 27-28 juni, och det är många av utställarna som förlorar en massa pengar av allt som blir inställt nu,  så gå in och fynda bland mässerbjudandena.

Mår du dåligt och känner att du inte kan ta dig ur det själv, jag är terapeut inom Resanmetoden och kan hjälpa dig att komma vidare. Hör av dig så berättar jag mer. Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek/Britt-Marie

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *