Dagens kort….viktigt meddelande till dig!

Jag kände att jag behövde dra ett kort till oss. Ett kort till oss alla idag, och det är så talande…….detta fick jag…

Inner Earth
You’ll survive this. New solutions and beginnings.

Detta är något som vi behöver ta till oss nu, vi överlever detta, och vi kommer att gå starkare ur detta. Något nytt är på ingång och det går inte att undvika. Så om du fokuserar på dig själv, vad är det du känner? Vad vill du känna? Vad är det du gör idag som du måste ändra på? Även om du stretar emot och försöker undvika det så är det nu du måste göra förändring. Många går och tänker på att de ska göra förändring, men tänker att de ska göra det sen, det kan vara att byta jobb, säga ifrån till vänner, bryta upp med sin partner (för att det inte funkar helt enkelt) Man tänker att man ska boka tid för terapi, gå ner i vikt, utbilda sig….men skjuter det bara på framtiden. NU är det dags, byt ut vi, man och du till JAG i allt jag skrivit ovanför och upptäck vad du behöver göra!

Dessa underbara oracelkort kan du köpa här

Nu mer än någonsin så behöver vi alla få känna lugn och ro, inte bli mer och mer rädda, oroliga och ångestfyllda.

Vet du om att denna ångest, oro och rädsla funnits länge i din kropp, att den nu eller även tidigare väcks till liv av allt som händer i världen….

Vet du om att du inte behöver bära på den, att du faktiskt kan få släppa den för alltid…..
Vet du om att ett möte med mig, i min lokal eller på telefon/messenger förändrar ditt liv….

Är du sjukskriven, deprimerad, känner oro och känner att nu får det vara nog, då är ett möte med mig ett steg tillbaka i rätt riktning för dig….

Jag är utbildad i England i en terapiform som heter The Journey, Resanmetoden, jag är ackrediterad Resanterapeut.
En terapiform där vi går på djupet i en introspektion.

Några av mina klienter säger…….

Hela min uppväxt har jag läst självhjälpsböcker och sökt en inre frid, det har känts som om något har saknats mig men jag har inte kunnat sätta fingret på vad. Vid trettio tog jag in på min väg mot personlig utveckling med bland annat Yoga, AyurVeda och samtal. Efter att irrat omkring länge mötte jag till slut resan. Vägen som tidigare kantats av ett landskap byggt på ilska, sorg, skuld och framförallt det där tomrummet, fick nu en ny mening. Med insikterna resan gav mig fick jag förståelsen och kraften att vandra vidare mycket lättare och faktiskt började jag kunna ana mig hel, både fysiskt och själsligt. Resan och att träffa Britt-Marie Jemth är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Det har förändrat allt. Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv skulle sett ut idag utan resanmetoden. Jag önskar alla att få möjlighet att göra den, världen skulle bli en mycket bättre plats om vi fick må bra och vara våra bästa versioner. Att få lämna mörkret och gå mot ljuset och kärleken. Tack, Britt-Marie🙏
/ Karola.

Resan utvecklade mig personligen: jag upptäckte flera dimensioner av mig själv, min styrka, mitt hjärta, min smärta och varför vissa känslor har så starkt fäste i mig. Jag har fått en bredare och djupare plattform av vem jag är och kan stå upp för mig. Att vara aktsam, skydda och vara rädd om det som formar mig.
/ Marie.

En så underbart befriande Resa, där smärta löstes upp och tårarna blev till ett glädjerus i frihet. Så proffsigt lett av Britt-Marie Jemth – rekommenderar varmt!
/ Elinor.

Rekommenderas varmt. När jag tvivlade som starkast och var som skörast fick jag vägledning att hitta mig själv och en tro på att jag hade ett värde. Följande resor jag gjorde fick det att gro.
Idag äger jag känslan.
Är så tacksam ♥️
/ Tina.

Är det dags för dig nu?
Smsa eller maila mig
070-729 43 22, britt-marie@jemthutveckling.se

Kärlek /
Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *