Jag älskar dig!!!

 

Har du lätt för att säga Jag älskar dig? Och också mena det.

En del säger att man inte ska säga det för ofta…att spara det till rätt tillfälle…

Men när kommer det där rätta tillfället, och vad är för ofta??

Jag älskar dig till månen och tillbaka_big

Jag säger det gärna och ofta, och jag menar det såklart, jag känner i hela min kropp att jag säger det med sanning, och jag tror att mottagarna kan känna att jag verkligen gör det. Jag älskar mina vänner och jag säger det till dem, jag älskar min mamma och mina systrar, systrarnas barn och barnbarn,  alla kanske inte får höra det, och de kanske inte kan ta emot det alltid, men jag älskar dem, jag älskar min x-man för att han är en underbar pappa till vår fantastiska son och för att vi har en bra relation, och självklart min son (oj vad han får höra det 😉 ) ….och så älskar jag mig själv, inte alltid men ofta, och det är nog det att ju mer jag älskar mig själv, ju mer kan jag berätta till andra, för kärleken jag känner till mig själv är sann och då kan jag även känna att kärleken till andra är sann. Nu är det inte så att jag säger det till alla, kanske skulle låta lite konstigt om jag sa det till min x-man…hahaha…eller syster A-Ks grabbar, tror nog inte de vill höra moster säga det.

Så börja älska dig själv och tala om för andra att du älskar dem, du kanske blir förvånad över hur glada de blir att få höra det…..och det behöver inte vara högtidligt eller vid speciella tillfällen, gör det när som!

15826891-origpic-42369f

 

Med kärlek/Britt-Marie

2 thoughts on “Jag älskar dig!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *