När dröm blir till verklighet……..

2017 flyttade jag hem till Orsa igen, efter 26 år i Stockholm. Jag driver mitt egna företag Jemth Utveckling så det var lätt för mig att ta med företaget och flytta. Många i Stockholm hörde av sig till mig och undrade när jag skulle komma ner och jobba igen, så jag pendlade ett tag varannan vecka, sen blev det en gång i månaden, att pendla varannan vecka blev för jobbigt, hann aldrig landa och skapa mig ett liv i Orsa. Nu i coronatider så är jag inte i Stockholm alls.

Jag började fundera på hur jag skulle kunna göra det här på ett annat vis, kunna ta emot klienter, och online var ju svaret, men det är ju inte så lätt att nå ut och få människor att förstå att det funkar lika bra…..tänkte jag 😉
Jag fick en dröm om att kunna skapa ett sätt för alla mina terapeutkollegor att nå ut och att verkligen synas men även våga börja jobba online. Vi har ju faktiskt fantastiska verktyg som Messenger, FaceTime , Zoom, Skype m fl.

När corona kom så blev det så mycket tydligare, inte bara för oss som jobbar som terapeuter, utan för alla människor som mår dåligt och inte kan gå ut, inte vågar gå ut, och i andra länder där man inte får gå ut.

Jag satt i våras och pratade med min kollega Lars Hornborg, han i Växjö och jag i Orsa, i samtalet så slängde jag ur mig….Näää, nu får vi starta Terapeutonline, vi måste nå ut till alla nu….
Det bästa med att jag slängde ur mig det är att Lars fångade upp det, frågade mig om jag ville det, och där och då körde vi igång. Hade det inte varit för att Lars fångade upp det så hade inte min dröm skapats, jag är grym på idéer, Lars att göra verklighet av idéer. Han är kunnig på datorer, program mm mm, en riktig bra affärsman att ha med sig.
Nu är vi fyra stycken i teamet. Jag, Lars, Ulla som är marknadsstrateg och William som är en duktig programmerare.

Den 25 augusti så lanserade vi min dröm….. TERAPEUTONLINE.SE…. så galet och overkligt på något vis, jag är mållös över hur bra det blivit, proffsigt och snyggt….men självklart blev det bra, vi är ju proffs.
I terapeutonlin.se så hittar du bra terapeuter, godkända, certifierade, ackrediterade, you name it!
Det ska vara enkelt att hitta pålitliga terapeuter och det är det hos oss.

Gå in här och kolla på hemsidan terapeutonline.se 😀

Du kan även gilla sidan terapeutonline.se på fb, klicka här.

Nu kan alla mina klienter, var de än bor i Sverige eller faktiskt Världen, boka tid hos mig och de kan sitta hemma hos sig själva, jag ser dem och de ser mig, resultatet blir lika bra som om vi skulle ses i verkliga livet.

Förändringar i livet är viktigt, att se utanför boxen, våga uttrycka det man vill, bjuda in andra, vara många. Det är tillsammans vi skapar under.

Med Kärlek / Britt-Marie

https://insiktsportalen.se/brittmarie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *