Helvetes jävla skit…..

…..känslan som kommer när allt handlar om Corona….på radio, teven, i samtal med vänner…bekanta….inte bekanta….jag blir fanimej galen……just då….ett andetag, ett till, en tanke om att nu Britt-Marie så landar du i dig själv, den du är, det lugna, sköna, tacksamma lugnet…. ååååå så jäkla skönt det är…

Jag är egen småföretagare, ni hör ju själva, för mig finns det inget stöttande från staten eller kommunen…jag har mig själv att skylla, typ så, jag kan bara förlita mig på att jag är jävligt duktig på det jag gör, att människor förstår det och faktiskt kommer att tjäna på att kontakta mig….det är så det ser ut för mig! Andas in…..och andas ut…….

Jag stod vid min säng och bäddade rent idag….och tänkte på hur underbart fantastiskt att jag skulle få gå på bröllop i sommar…hur nu det kan hänga ihop med att bädda rent i sängen… i alla fall så tänkte jag på just brudparet, hur jag verkligen vill att de ska få allt de vill under sitt bröllop, jag skulle ju kunna hyra ut min lägenhet till deras vänner, bädda fint och låta dem få njuta av det jag gillar, jag har ju faktiskt en husbil som jag kan bo i….

…men vet ni vad, just där och då, här och nu så insåg jag att jag måste låta deras dröm vara deras, jag kan inte över huvudtaget ens erbjuda mig vad jag tycker och tänker, för vem är jag att lägga mig i deras absolut största händelse i deras liv….såååå andas in, andas ut…och kanske så kan jag ge en liten hjälpande hand i brudparets högsta önskan…..och jag kan verkligen njuta av att bara få vara på ett helt underbart bröllop i sommar…..andas in…andas ut…
…och helt plötsligt så har jag glömt bort vad det nu hette……….Corona….

Jag vill inte bara leva livet…jag vill uppleva livet <3  ÅÅÅÅÅ guuuuuu vad jag längtar till sommarens bröllop!
Undrar om de kommer gilla när jag ropar…andas in….andas ut 😉

Okey…vad var det egentligen allt handlar om, i all förvirring…ett virus…en känsla…en lycka…att inte lägga sig i….!

Jo det handlar om att komma hem, att njuta av livet, att vi alla är ett, vi är här och nu, vi kan inte längre köra på, för livet sig visar att vi ska stanna upp…..om att vara tacksam för det vi har…

Jag behöver dig och du behöver mig, vi är enade och ett…..det finns inget annat!

Med Kärlek
Britt-Marie

En Resa i det inre är det mer läge för än en Resa i världen just nu, är du nyfiken, vill veta mer eller boka en tid, hör av dig till mig, du hittar mig på www.jemthutveckling.se, eller maila mig på britt-marie@jemthutveckling.se

 

 

 

8 thoughts on “Helvetes jävla skit…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *