När attraktionslagen levererar…..

Attraktionslagen fungerar varje gång….

För snart 4 år sen så flyttade jag (min son och min examen med familj) till Orsa…
Orsa är min hemort, här är jag uppvuxen. Men efter att ha bott 26 år i Stockholm så sätter ju tankarna igång hur man ska klara sig i lilla Orsa, hur ska jag få klienter här…..
Det var då mina tankar började komma om att ha en portal där man kan söka bra terapeuter, bra terapeuter som man kan lita på och som jag själv kan tänka mig att gå till, men….också som är villiga att jobba online…och såklart så väcktes min dröm till liv igen när detta med Corona dök upp i våra liv…..och i ett samtal med min kollega Lars Hornborg så blev det verklighet…..

Sååååå…..

Vi bestämde oss för att skapa terapeutonline.se™ våren 2020, i ett läge när fler människor än vanligt mår dåligt och samtidigt är hindrade från att besöka en terapeut. Jag utbrast mitt i ett möte att nu är det väl ändå på tiden att skapa “Terapeut Online”. Två timmar senare hade Lars registrerat domänen terapeutonline.se och börjat skissa på första utkastet.

Redan tidigt stod det klart att detta skulle bli en tjänst där terapeuter som erbjuder sina tjänster online får möjlighet att bli hittade av klienter. Likaså vikten av ett brett utbud både inom och utanför skolmedicinen, liksom att vi granskar varje ansökan för att se att terapeuten har ett utbildningsbevis inom en metod som kan betraktas som etablerad………

Men inte bara detta, utan nu har vi även…..

Coacheronline.se™ lanserades den 1 mars 2021, ett halvår efter att syskonsajten Terapeutonline.se™ öppnade portarna för människor som behöver hitta terapeuter som vill möta dem online, liksom for terapeuter som vill nå ut till fler.

Idén och avsikten är densamma här som för terapeutsajten, fast med fokus på coaching.

Så nu 3,5 år senare så har drömmar blivit verklighet, kolla in sidorna.

Terapeutonline.se & Coacheronline.se

 

Kärlek/ Britt-Marie

2 thoughts on “När attraktionslagen levererar…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *