Spännande saker händer nu….

Så mycket som har hänt den senaste tiden och det snurrar fortfarande på, ibland när det står stilla så tror jag att det aldrig kommer att hända något men så kommer jag ihåg vad det är jag jobbar med och vad jag tycker är kul….och då händer det saker igen…..det mest spännande just nu är att det kommer en Kanadensisk man som bor i Indien hit och ska hålla workshops och ta emot för konsultationer med handtydning, och jag har fått uppdraget att ta hand om eventen, det är så spännande, han heter Amarjit Singh och är författare, Kundalini yoga instruktör, coach och handtydare, en riktig Indisk guru 😉

Så nästa helg ska jag gå en workshop i handtydning och sen är det även en workshop Mastering your path:life beyond limitations med Kundaliniyoga 😀 såååå spännande. Ska berätta sen hur det var…och vill du vara med så hör av dig.

hand analysis workshop fb event

Sen kommer jag själv att hålla kurser och även åka iväg på kurs, ska till Holland och uppdatera mig själv med Brandon Bays, min lärare i Resanmetoden.

mastering your path fb event

Så hösten sätter igång med en rungande fart…precis som jag vill ha det, fast jag ibland tvivlar på att det händer…min arbetsgivare Universum levererar varje gång, det är bara så, men det gäller att se till och tänka efter vad det är man beställer.

Life is good

603803_637592906372431_2568651676232718354_n

Namasté

Britt-Marie

2 thoughts on “Spännande saker händer nu….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *