FAN…nu är det kört…….eller är det det…?!

När hela världen stannar….så gäller det att stanna upp i sig själv, ta en fundering om vad just jag behöver göra för mig och mitt liv.

Jag är småföretagare, om jag inte har klienter, antingen hos mig eller över telefon…..då har jag ingen inkomst. Om jag inte kan utföra mina kurser och workshops…då har jag ingen inkomst. Om jag inte kan genomföra min mässa Orsa Mässan -inre & yttre skönhet- ….då har jag ingen inkomst, och det har inte alla utställare heller!

Här står jag nu med nästan ingen inkomst, jo lite har jag, från de som förstår värdet med det jag gör, de som kommer på en inre Resa eller som jag har inre Resor med över telefon, de som önskar något mer av livet, de som känner att de vill komma vidare, de som har oro, ångest, depression, de som är nerstämda…de som inte vill stanna kvar i allt det jag skrev, de hör av sig och bokar tid.

Utan inkomst, då gäller det att vara kreativ, och för någon vecka sedan så kom jag på att ett virus ska inte få stoppa min mässa, den ska bli av i april, så nu har jag skapat Orsa Mässan on line på Facebook, inte bara 2 dagar utan under hela april, för de utställare som skulle ha varit med, de har ju som sagt ingen större inkomst de heller, de kommer under hela april att lägga ut mässerbjudanden, sälja sina fina saker, ge readings och healing, mm mm.

   

Så nu bjuder jag in dig till Orsa Mässan på facebook, gå in på länken Orsa Mässan nedan och ansök om medlemskap i gruppen.

Orsa Mässan 

Orsa Mässan live blir på Orsa Hembygdsgård 27-28 juni, då får du träffa alla underbara utställare på riktigt.

Med Kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *