Schumann peakar och jag med, fast åt andra hållet…..

Måste bara prata om detta med energi…….idag har jag verkligen haft låg energi, en sådan dag som man bara vill lägga sig och dra ett täcke över sig….fast det hade inte funkat ändå för det hade också varit för jobbigt.

Som tur var så dök det upp, och fick mig att fatta vad det handlar om, jag följer “Konsten att tina en frusen själ, Lillemor Groth” på FB…..det stod alltså såhär:

Solstormarna är igång och kp-index kommer snart att visa rött idag, samtidigt som Schumann peakar nu på morgonen. Håll i hatten idag! (Vill du veta mer så följ henne på fb)

Och eftersom jag känner mig själv och vet att när jag är låg eller mår konstigt så är det bäst att kolla upp
1. Sitter detta i mig?
2. Finns det yttre omständigheter som orsakar detta?
3. Påminner detta mig om något?

Det är inte alltid jag kan se vad det är, ibland måste jag ta en vän till hjälp för att hitta orsaken. Idag ringde jag min vän Gunilla Werkelin som tidigare idag känt samma sak, och efter en stunds reflekterande så är det bara att erkänna att idag får vi leva med detta, och vetskapen om att allt vi tänker som inte är bra för oss, som drar ner oss, katastroftankar, DET ÄR INTE SANT!

Många kan må såhär år ut och år in, Schumann eller inte, och jag tror mig vara expert på att hjälpa människor att komma ur den energin, jag har haft många som kommit till mig med låg energi, utmattade, deprimerade mm, och jag vet att man kan komma ur det och den energin som gör att man bara vill dra täcket över huvudet.

Energi går inte att ta bort, men den går att förändra!

I helgen har jag en Reiki 1 kurs, den handlar om energier, healingenergier, och vilken plats är bättre att vara på än i den energin…? Ingen så klart 😉

Finns en plats kvar om någon vill vara med, har du länge funderat på att lära dig mer om Healing, nu är den gången här 😀
Läs mer här…Reiki 1  

Vill du känna dig mer energifylld och släppa på gammalt, hör av dig, jag kan hjälpa dig. Klicka på Jemth Utveckling.

Med kärlek / Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *