Lyckliga jag….älskar min mamma!

Jag är så lyckligt lottad!

Förra veckan fyllde min mamma 84 år, helt otroligt, 84 år då är man ju supergammal, man kanske inte orkar så mycket och går kanske inte så bra. Men vet ni vad, det gäller inte min mamma, det är nästan så jag skäms, hon är smalare, snyggare och kvickare än mig. Hon sparkar fotboll med Kalle. Hon är öppen för andlighet och naturmedicin, äter inga vanliga mediciner, hon går på akupunktur och tar healing och massage. Det var hon som skickade mig på min första andliga kurs när jag var tonåring 🙂 Stöttar mig i allt jag gör och säger ofta att hon är så glad att jag och min syster Anna-Karin kommit in på detta med andlighet.

Tror nog hon varit en riktig örtmedicinkvinna i tidigare liv 😀

Tack älskade mamma för allt du gjort och gör i mitt liv!

12240305_10153645260158444_6575956650506914710_o

 

Kärlek/Britt-Marie

6 thoughts on “Lyckliga jag….älskar min mamma!

  1. Finaste.
    En riktig krutgumma. Alltid med ett leende och goa kramar. Så lycklig att ni kommit in i mitt liv alla 3 ?

  2. Vår vackra fina underbara mamma! <3 <3 <3 Åh jag är tacksam att få vara en del av ditt liv SolJenny & tacksam att ha dig till syster B-M 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *