Energichock….eller bara flöde, häng på!

reiki-energy-flows

Jag fick tidigt lära mig om healing, mamma skickade mig på kurs när jag var ung, sen flyttade jag till Stockholm 1991, men inte förrän 1998 när jag träffade min nuvarande x-man så kom jag igång med healing på riktigt igen, han hade gått Reiki och det gjorde mig jättenyfiken. Så nu en massa år senare så är jag Reikimaster och har även kurser i Reiki 1 och Reiki 2. Healingen är som en del i mitt liv, min 8 åriga son ber inte om värktabletter utan han ber om healing, som han är uppvuxen med. Jag har även fått igång diskmaskinen och datorn med healing 😉 så ni förstår ju vilken kraft den har 😀

Är du sugen på att lära dig mer så har jag en Reiki 1 nu i helgen mitt i Stockholm, den håller på mellan kl. 11-17 lördag och söndag på Health&Care by Jigler som ligger vid T-bana Rådhuset. Och självklart får du diplom. Kom och häng med på en underbar helg och lär dig mer om Reiki som är världens äldsta Healingform.

Mer om Reiki…..

Det är en healingteknik som har sitt ursprung i Tibet. Under 1800-talet utvecklade en läkare denna teknik och den har sedermera spritt sig över hela världen.
Reikin har ingen guru och är idag världens mest utbredda healingform. Tekniken är enkel och bygger på att ge energi, utan att ta av sin egen, och låta healingen gå dit den behövs.
Under utbildningen får du lära dig att använda reiki på dig själv och andra. Helgen innehåller fyra så kallade initieringar där energin kopplas på och du känner hur den flödar genom dina händer. Du får lära dig en fullständig behandling.

images

Hör av dig till mig britt-marie@jemthutveckling.se eller läs mer på www.jemthutveckling.se

Med kärlek

Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *