En liten djävul på axeln…..

Äntligen…..har länge tagit hand om mina inre sabotörer (ja de som bor i  huvudet och talar om för en vad man inte ska göra, ska göra och vad man ska vara rädd för, mm …) så händer det bra saker….som här om morgonen, jag hade bestämt att gå upp tidigt för att hinna med gymet innan jobbet, jag somnar sent, kl. är säkert 2 innan jag slocknar och klockan ringer 7.30, jag är dötrött och har verkligen inte lust att gå till gymet, tänker att så viktigt är det väl inte, vem tror du att du är…mm mm  😉 , så jag ställer om klockan och blundar, då hör jag, “Men herreguuuu, hur tänkte du nu?? Kliv ur sängen, släng på dig kläderna och gå till gymet, NU, PRONTO!!!” Det var inget annat att göra än att kliva ur sängen, på med kläderna och iväg.

Väl där så är det superskoj, det känns bra och när jag kommit hem och duschat så är jag pigg och har energi och självklart så har jag energi hela dagen. Ja, träning är bra!!!

Min underbara PT Johanna på Drivkraft i Solna!

Det man ofta får höra sig själv tänka är….Jag duger inte, Jag jobbar extra hårt då blir jag omtyckt, Jag är för ful, Jag är för fet, Jag kommer aldrig kunna…Och det är dessa tankar jag kallar för inre sabotörer, som faktiskt förstör för en.

Så hur tränar man sina inre sabotörer…?! Det du behöver göra är att börja lyssna på dig själv, vad säger du egentligen till dig själv? Är det du (din inre sabotör) säger verkligen, verkligen SANT?

Om du lär dig att det ditt huvud säger till dig faktiskt inte alltid stämmer och kan vara ohälsosamt att lyssna på så kommer du att märka att de blir tystare och tystare. Sabotörerna kommer oftast från vår barndom, hur vi är präglade, föräldrar, lärare…och även nu reklam och sociala medier.

Behöver du hjälp att ta reda på och verkligen få släppa gamla mönster så är du givetvis välkommen att höra av dig till mig.

Med kärlek/Britt-Marie
www.jemthutveckling.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *