Helt plötsligt händer det….FRIHET!!!

….slutet av mars 2017…jag får ett samtal när jag sitter i Mora med kollega och jobbar “Britt-Marie, vi ska flytta till Orsa, titta om du hittar något hus”…..jag ” Ja..eller hur??!”  “Jo men faktiskt, vi ska flytta dit”……

Detta var alltså i slutet av mars 2017….och saker och ting kan gå väldigt fort….min ex-man Arne med fru har den briljanta idén om att vi ska flytt till Orsa…jag kommer från Orsa, flyttade för 26 år sen till Stockholm, varken Arne eller Jenny kommer från byn, men ändå så ska vi flytta dit….

De senaste ca 8 åren har min dröm varit att flytta till Orsa, men det är inte lätt när man faktiskt är fler i familjen, det finns ju faktiskt en pappa också….men jag hade ju aldrig kunnat föreställa mig att min ex-man med fru skulle föreslå den idén…..

…och det påminner mig om min dröm…ni vet den där som vi många har! Min har alltså bestått i (sen Kalle kom för 10 år sen) att få bo i Orsa…

Året är 2018..det är snart mars….jag/vi har nu bott i Orsa sen 1 juli 2017, drömmen slog alltså in…jag bor och lever här med min son…han får växa upp med naturen, snön, slalom (som vi bägge älskar), släkten…

Attraktionslagen funkar…när du vill något väldigt mycket och du vet att det kommer att slå in…någon gång!

Det började alltså i slutet av mars 2017………1 juli så bodde vi i Orsa…..på 4 månader så förändrades våra liv radikalt……att bestämma sig, byta skola för Kalle, sälja lägenhet, få ny lägenhet, berätta för vänner, ja typ allt!!!

Men det är vårt bästa beslut ever…allt föll självklart på plats…för är det rätt så är det 😉

Sjävklart händer det massor av spännande saker när man sätter igång…och så är det även här, jag har skapat en mässa Orsamässan -inre & yttre skönhet….<3 …och jag och ex-mannen (som jag självklart har en väldigt bra relation med) Arne har även en ny större lokal som vi kommer inviga i början på april.

En spännande vår att se framemot, och i nästa inlägg berättar jag mer om Orsamässan – inre & yttre skönhet, där fler spännande människor kommer att vara med, bland annat Vivi Linde 😀

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *