Min far bor i himlen!

Fars dag idag….jag har inte haft en pappa vid livet sen jag var 20 år, alltså har jag levt längre utan än med. Känns konstigt och sorgligt, undrar hur det skulle ha varit och hur livet skulle ha sett ut då, en pappa som hjälpt med däckbyte, val av bil, som kanske känt sig stolt över att hans dotter drivit restauranger i Stockholm, som skulle skaka på huvudet först när jag slutade med det, men som sen skulle bli stolt igen över att jag inte ger mig och vet att jag gör skillnad med det jag jobbar med. En pappa som skulle vara en underbar morfar till Kalle, ja helt klart det, vet hur mycket han älskade sina andra barnbarn.


Vi har kvar pappas barndomshem i släkten, där jag själv är uppvuxen, där bor min syster idag och det är så underbart att kunna få hänga där och veta att pappa hade älskat det. (Och det vet jag att han gör där han är 😉 )Det är fars dag idag, och det firar vi utan en far här på jorden men med en underbar far i himlen.

Med kärlek/Britt-Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *