Magisk Torsdag….vi firar ett år!

För över ett år sen så ringde min fina vän Carina Solöga Högman och sa att hon fått till sig en idé som skulle till mig, och det var att jag skulle ha Magiska torsdagar i min lokal. Självklart sa jag, vilken underbar idé och gåva till mig, sagt och gjort, Magisk Torsdag skapades och Solöga fick vara den första som gästade, nu är det ett år sen och på torsdag så firar vi med självklart Solöga som gäst, hon kommer att ta oss till Växternas vilda värld.

För att fira lite extra som sig bör så kommer man även att kunna ta en “Fika med spådom” såklart 😉 , Kastar runor gör Emily TrollHjärta, Anna-Karin Jemth spår i kula och spår i Tarot gör jag själv, Britt-Marie KärleksVittra.
Det blir fika och så kan man köpa lyxigare second handkläder. Ser så fram emot torsdag 😀

Jag är sååååå tacksam för mina underbara vänner som ger mig så många fina kvällar och minnen, för de som gästat och hållit i meditationer är mina vänner som alla är magiska. Några som gästat är Frida Kjellstrand Holmberg, då gjorde vi Kraftdjursmeditation och framtidsmeditation , Shamanen Anna Eldh, Shamansk ceremoni med eteriska oljor och mandala, Anna-Klara Holgersdotter och jag höll en Änglameditation, Elinor Hedlund som bjöd in Andevärlden nära, jag själv har bland annat hållit i Tidigare livmeditaton, Solöga har hållit i Vild magi med tidigare liv samt tagit med oss in i djurens vilda värld.
Ja ni hör ju vilka fantastiska vänner jag har, och fler hoppas jag ska komma och gästa!

Första Magiska torsdagen för ett år sen!
Solögas böcker!
Carina Solöga och jag på Woodlands i somras!
Min lokal!
Min fina vän och kollega Frida Kjellstrand Holmberg, som hade Magisk torsdag med Kraftdjursmeditation.
Bilden är från i somras på vår Häxresa till Glastonbury, en resa som vi arrangerar varje år!
Soulsisters, Anna-Klara och jag är födda samma dag och år och hon och jag höll en magisk kväll med Änglarna.
Shamanen Anna Eldh höll en magisk kväll med eteriska oljor och så gjorde vi en mycket speciell shamansk mandala tillsammans.
Mediumet och goda vännen Elinor Hedlund lärde oss andarnas värld.

Är du också nyfiken och vill vara med på magisk torsdag….följ min sida Jemth Utveckling på fb.

Med Kärlek / Britt-Marie

2 thoughts on “Magisk Torsdag….vi firar ett år!

  1. Blir ju väldigt intresserad!😍 men tror du någon villkora om oharmoniska Hormoner med östrogen dominans, pms, utmattning, klimakteriet på en Magisk torsdag? Kommer gärna, hur många stolar har du? 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *